Selecteer een pagina

Ons bedrijf is schitterend gelegen tussen de landgoederen Velserbeek en Beeckestijn, waar u te paard ongeveer een uur in de bossen kunt rijden. Circa 15 minuten verder begint het uitgestrekte recreatiegebied Spaarnwoude, waar u van zeer veel ruiterpaden gebruik kunt maken. Ook de Kennemerduinen en het strand liggen in de directe omgeving. Een overzicht van onze mogelijkheden:

Vergaderen

Naast de vaste hippische activiteiten is er ook ruimte binnen ons bedrijf voor personeelsuitjes en zakelijke bijeenkomsten of voor besloten privéfeesten.

Naar persoonlijke wens kan een dagdeel of lesuur inclusief een hapje en drankje worden ingevuld. Tevens zijn er demonstraties en clinics mogelijk.
Wij kunnen voor u als particulier of bedrijf een feest op maat verzorgen. Onze mooie bar biedt tal van mogelijkheden.

Hierbij kunt u denken aan:
• Vrijgezellenfeesten
• Bedrijfsfeesten of bedrijfsuitjes
• Verjaardagsfeesten
• BBQ’s of buffetten
• Lunches en koffietafels
• En nog veel meer!

Dit alles is uiteraard te combineren met diverse activiteiten.

Officiële trouwlocatie

Van ‘s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Jullie hoeven niet heen en weer naar het gemeentehuis, maar kunnen trouwen binnen ons bedrijf. Ook is het mogelijk de trouwceremonie buiten te laten plaatsvinden. Onder het fraaie prieel, in de mooie bosrijke omgeving!

Heeft u ook trouwplannen? Informeer dan naar de mogelijkheden. De prachtige en romantische trouwlocatie is goedgekeurd door de Gemeente Velsen en voldoet aan alle eisen.

Feestavond

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw feest of partij. Van heerlijke hapjes en drankjes tot swingende muziek! Voor alle mogelijkheden, neem contact met ons op.
Van 50 tot 125 personen.

Barbecue

Onze standaard BBQ bestaat uit diverse soorten vlees aangevuld met overheerlijke sauzen (satésaus, knoflooksaus, hamburgersaus, BBQ-saus), verse salades zoals huzaren- en aardappelsalade, slamix, diverse soorten brood met kruidenboter en vers fruit. Dit alles uit eigen keuken.
Uiteraard zijn uitbreidingen of aanpassingen op deze standaard mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan friet of vissoorten, vegetarisch of dieet wensen. Vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag.

Lunch

De lunch bestaat uit: Soep van de dag, diverse belegde broodjes. Koffie, thee, melk, Jus d’Orange. Vanaf 10 personen. Prijs op aanvraag.

Heeft u, in plaats van onze standaard keuze, andere speciale wensen of wilt u extra aanvullingen? Dan passen wij dit graag naar uw wensen aan.

 

ROMY PIELANEN

Driehuizerkerkweg 13
1981 EH Velsen-Zuid
Tel. 0255 – 53 43 09
info@hippischcentrumvelsen.nl

Rabobank: NL94RABO037.35.71.941
ING: NL40INGB0003580443
BTW nr: 803966982
KvK 34064971

AANGESLOTEN BIJ