© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

Aanmelden nieuwsbrief


*

*

Hippisch Centrum Velsen genomineerd voor Hippische Ondernemer 2017!

Met trots mogen wij u vertellen dat Hippisch Centrum Velsen genomineerd is voor de titel Hippische Ondernemer van het jaar 2017🐴🏆💙

Wij zijn voorgedragen door klanten, collega's of dienstverlener(s) voor de verkiezing van de Hippische Ondernemer van het Jaar.

Een ontzettende eer, want dat betekent dat ons bedrijf zich positief heeft onderscheiden in de paardensector.

De jury schrijft: 'Hippisch Centrum Velsen is een mooi FNRS-manegebedrijf dat gerund wordt door een enthousiaste familie. De prachtige locatie in Velsen Zuid, te midden van een bosgebied, biedt de klanten van Marcel en Joséfa Pielanen en hun kinderen unieke mogelijkheden. De veelzijdigheid in het activiteitenaanbod, waarbij jeugdstimulatie op innovatieve wijze bewerkstelligd wordt , toont veel gedrevenheid en creativiteit van deze ondernemers'. 

De verkiezing van de Hippische Ondernemer is een prestigieuze jaarlijkse gebeurtenis. De drie finalisten t.w. VHL Stables in Asten, Springstal van der Vleuten in Someren en Hippisch Centrum Velsen worden in de eindronde in het zonnetje gezet op het drukbezochte Ondernemerscongres dat op vrijdag 8 september tijdens Horse Event in Ermelo plaats vindt.

Van deze drie bedrijven wordt onder meer een professionele promotiefilm gemaakt dat tijdens het congres getoond wordt.
De ontknoping vindt plaats tijdens het congres, daar wordt de publieksprijs en alsook de winnaar van de titel Hippische Ondernemer van het Jaar uitgeroepen.

Zonder onze medewerkers, vrijwilligers, klanten en lieve vrienden was dit alles niet mogelijk geweest en willen wij jullie hier ontzettend voor bedanken!💐

Liefs Marcel, Joséfa, Nikki en Romy

RvdK fam Pielanen Hippisch Centrum Velsen 02.jpg

Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook