© Powered by SiteSpirit

 

logo-hippisch.png
fnrs_2006_klein.gif

logo_svp_met groen.gif

Uitslagen Levade Cup zondag 30 april 2017

In navolging van voorgaande jaren werd ook dit jaar besloten om een grootse dressuurdag te organiseren. Ruitersportzaak Levade te Haarlem had zich  bereid gevonden deze dag te sponsoren.
Er schreven zich 50 deelnemers in die een FNRS proef reden vanaf F1 t/m F14.
Op deze mooie zonnige zondag begon voor de vrijwilligers de dressuurwedstrijd om 09.00 uur. Alle spullen klaarzetten voor alle inschrijvingen en de jury ontvangen, helpen op stal met de voorbereidingen enz. De rubriek senioren ging als eerste van start. Irma Lowies en Caramba behaalde een eerste prijs. Een tweede plaats ging naar Suzanne de Koning en Ingrid Mooij werd fraai derde met het paard Lukas. In de rubriek lease/pension paarden ging de eerste prijs naar Sharita Lowies met het leuke friese  paard Nynke. Een tweede prijs ging naar Jennifer Kwant en Tabe en een derde plek was er voor Danielle de Beurs met Zieragonda. In de rubriek jeugd F11 t/m F15 manege pony's en paarden werd Esmee Hamers met Chapeau eerste. Een fraaie tweede plaats was er voor Siska Hulsman en de leuke pony Panache. En Liselotte Wakkers met Leo mochten het witte rozet met bijhorende beker in ontvangst nemen.  In de rubriek manege pony's en paarden F5 t/m F10 ging de eerste prijs Rosalie Spruitenburg en de pony UK. Tweede werd Annabelle Bezemer met Caramba. Demi Kaandorp en Penotti werden derde. In de F3 t/m F4 rubriek. Maddy Bijlenga ontving het oranje rozet en een mooie beker voor de eerste prijs met Penotti. Een tweede prijs ging naar Tara Lindenberg en Dizzy en Isabelle Otten met Macho mocht de derde prijs mee naar huis nemen. Tot slot de F1 t/m F2 rubriek. Gwyn Joosten mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Elise Scheffer de tweede prijs en Pleun van den Haak met Lucky werd uiteindelijk derde. De beste ruiters van de ochtend en de beste ruiters van de middag maakten kans op mooie prijzen beschikbaar gesteld door Ruitersportzaak Levade en de wisselbekers. Om 17.30 uur konden we ook de punten van de middagproeven gaan tellen en vergelijken en ook daar kwam een kanshebber uit voort.
De punten vergelijkend kwamen we tot de conclusie dat uiteindelijk Irma Lowies die haar F10 proef had gereden op het paard Caramba de overtuigende winnaar was in de F proeven hoog met 223 punten. Irma mag de wisselbeker een jaar mee naar huis nemen. Gwyn Joosten mocht de wisselbeker in ontvangst nemen voor de F-proeven laag met 230 punten op de pony Dazer en ook deze wisselbeker blijft een jaar bij Gwyn thuis staan.
Het was een geslaagde en gezellige dag met veel dank aan sponsor Levade Ruitersport uit Haarlem, alle ruiters, de jury, medewerkers en vrijwilligers van manege Hippisch Centrum Velsen te Velsen-Zuid. Voor de uitslagen van de succesvolle dressuurwedstrijd zie onderstaand.

Uitslag Levade Cup 30 april 2017.jpg

levade cup.jpg
Levade.jpg

Driehuizerkerkweg 13, 1981 EH Velsen-Zuid, 0255-534309, info@hippischcentrumvelsen.nl
Follow us on Twitter @HCVelsen en facebook